Partiboi69 – SKRIVENI PARTI MANIJAK S’ JUGA

NASTUP BROJ (2) OVOGODIŠNJEG EXITA 2023!

Eh sada… Iako je imperativ naših objava u slučaju EXIT-a okrenut ka preostalom, skoro iščeznutom rokenrolu. U nastavku teksta kršimo to staro legendarno pravilo naše televizije i dajemo fokus na nešto neverovatno. Ovoga puta vam predstavljamo jedan simbol ludog provoda koji je zadesio egzitaše u ranim jutarnjim satima. U pitanju je DJ, mada to nije dovoljno reći za njega. Mhm… Možda je bolje iskoristiti reči promo teksta EXIT-a – IKONA, PROROK … Partiboi69 je po svojoj prilici mnogo više od producenata i DJ-a.

EXIT ga deklariše kao “mim lord sa ghetto house soundtrackom”. Blizu su definitivno. Naše je da kažemo da njegov izgled ali i muzika dosta podseća na rejv kulturu devedesetih godina sa naših prostora. Mladić sa dugom (masnom) kosom, crnim “brzim” naočarama i odećom iz second hand-a. Dakle, momak sa juga, ili “nabeđeni” hipster iz Vojvodine. Preciznije rečeno – “Matrix Gaser”

Matrix Gaser, khm, Partiboi69 je inače dosta dugo poznat našem publikumu. Isto tako, bitno je reći da mu ovo i nije prvi nastup. Krajem prošle godine smo imali priliku da ga čujemo za vreme festivala ,,No Sleep” u Beogradu. Štaviše, u pitanju je umetnik koji je zaludeo svet svojim fantastičnim miksevima i oformio posebnu zajednicu unutar elektronske muzike!

Njega nije dovoljno samo čuti. Morate da ga vidite i doživite, jer je Partiboi69 senzacija koja obuzima i stimuliše sva čula. On je omiljeni „rejver iz mase“ i neprikosnoveni viralni fenomen u onlajn prostoru, a svojim nastupima uživo, New Balance patikom na lancu oko vrata i kultnim, pripijenim naočarama za sunce, koje večito stoje nakrivo, brzo se pretvorio i u jednu od najinteresantnijih pojava za DJ pultom.

Nastup je izdržao dosta dugo kao i publika... Naš dragi Matrix Gaser, khmm „Partiboi69“ dobija pozlaćeno drugo mesto najboljeg nastupa EXIT festivala! Gde god bili, sa bilo koje strane sveta. Ukoliko vam se ikada ustupi prilika da ga čujete... Uraditi je obaveza!

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika