Frenkie stiže s još jednim video spotom s novog albuma

Pjesma Danima zapažen je hit s novog albuma Dunya

 

Prvog lipnja Frenkie je objavio svoj sedmi solo album „Dunya“ i iznenadio slušatelje novim reggae zvukom. U međuvremenu je predstavio tri video spota i najavio brojne koncerte s Kontrom i Indigom te je sada objavio četvrti video spot za pjesmu „Danima“ koja je jedna od najslušanijih s aktualnog albuma.

Kao prijašnji video spot, i ovaj su realizirali studenti master studija za Grafički dizajn multimediju na Internacionalnom Burch Univerzitetu u Sarajevu.

“Uvijek mi je drago raditi sa mladim ljudima pa tako i ova saradnja sa studentima je velika inspiracija. Zajedno smo snimili tri video spota koji čine jednu cijeljinu. Vjerujem da će gledaoci osjetiti dobru energiju koju smo imali na snimanju i da će video spot dodatno naglasiti i nadopuniti poruku pjesme”, poručio je Frenkie.

Na spotu je sudjelovala velika ekipa: Jasmina Pinjić, Ismar Begtašević, Esad Zečević, Azra Selimović, Ali Mašić, Mirela Alagić, Medina Pervan i Merima Pirija, dok su mentori bili prof. Dženan Medanović, prof. Ljubomir Todorović, a dron operateri Nedžad Spahalić i Aid Vehabović.

U spotu se pojavljuje ekipa cirkusa Coloseum, koji su ustupili svoju pozornicu i akrobate.

Tekst za pjesmu potpisuje Frenkie dok je za muziku bio zadužen Tihomir Radić Toshi. (izvor: Promo)

Album „Dunya“ se nalazi na svim digitalnim platformama.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika