Objavljen treći video spot s Frenkijevog albuma „Dunya“

Nakon "Inshallah" i „Evo me“, sada je i pjesma "Džaba" dobila svoju ekranizaciju

 

Nakon što je početkom lipnja predstavio svoj sedmi album "Dunya", Frenkie je objavio novi video spot s aktualnog albuma. Nakon "Inshallah" i „Evo me“, sada je i pjesma "Džaba" dobila svoju ekranizaciju.

„Ovaj muzički spot su radili studenti master studija za grafički dizajn i multimediju na Internacionalnom Burch Univerzitetu u Sarajevu u okviru predmeta produkcija muzičkog spota i predmeta kreativna direkcija. Jako mi je drago što sam imao priliku da radim sa ovom mladom ekipom i plan nam je da zajedno realizujemo tri video spota. "Džaba" je prvi, nakon njega ide "Danima" koji se nalazi u montaži, i zadnji će biti za naslovnu pjesmu „Dunya“., poručio je Frenkie.

Na spotu je sudjelovala velika ekipa sastavljena od Azre Selimović, Jasmine Pinjić, Ismara Begtaševića, Esada Zečevića, Alija Mašića, Mirele Alagić, Medine Pervan i Merime Pirije, dok su mentori bili prof. Dženan Medanović, prof. Ljubomir Todorović, a dron operateri bili su Nedžad Spahalić i Aid Vehabović. Tekst za pjesmu potpisuje Frenkie dok je za muziku bio zadužen Tihomir Radić Toshi. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika