Frenkijeva „Dunya“ dobila video spot

Nakon "Inshallah", "Evo me", "Džaba", "Danima" sada je i naslovna pjesma s aktualnog  albuma dobila svoju ekranizaciju

 

Nakon što je prvog lipnja predstavio svoj sedmi solo album "Dunya", Frenkie je objavio video spot za istoimenu pjesmu. Nakon "Inshallah", "Evo me", "Džaba", "Danima" sada je i naslovna pjesma s aktualnog  albuma dobila svoju ekranizaciju.

„Ovaj muzički spot su radili studenti master studija za Grafički dizajn i multimediju na Internacionalnom Burch Univerzitetu u Sarajevu u okviru predmeta Produkcija muzičkog spota i predmeta Kreativna direkcija. Jako mi je drago što sam imao priliku da radim sa ovom mladom ekipom, skupa smo realizovali tri video spota, i iako se radi o studentima moram reći da su grupa fantastičnih kreativaca i profesionalca. Skupa smo proputovali BiH, a "Dunya" je snimana na Kupresu i Buškom jezeru kod Livna“, poručio je Frenkie.

Na spotu je sudjelovala velika ekipa, Azra Selimović, Jasmina Pinjić, Ismar Begtašević, Esad Zečević, Ali Mašić, Mirela Alagić, Medina Pervan i Merima Pirija, dok su mentori bili prof. Dženan Medanović, prof. Ljubomir Todorović. Tekst za pjesmu potpisuje Frenkie dok je za muziku bio zadužen Tihomir Radić Toshi. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika