Ultrazvuk i njihov Prvi milion

 

Banjalučki bend Ultrazvuk koji postoji više od 13 godina a u instrumentalnom smislu u ovoj postavi trajali su 8 godina.  Tada se desilo da se gitarista Igor Paspalj, inače proglašen od Guitar Worlda za najboljeg gitaristu sveta 2021, odselio u Dubai, a zatim su došli novi vokali koji su tu od 2019 g. tako da sada Ultrazvuk čine: Lejla Dolores - vokal, Lazar Jović - vokal, Nikola Savanović - klavijature, Nenad Tomić - gitare, Žarko Jež - bubanj i Zoran Janković - bass.

Ovu zanimljivu grupu mi smo primetili tako što nas je zaintrigirao fenomenalni naslon prve objavljene pjesme - "Lejla, sine, kako ti živiš" pa smo nastavili da pratimo njihov rad.

Sada stižu sa najnovijim singlom pod naslovom "Prvi milion" o čemu su nam rekli: "Pred vama je naš novi singl & spot "Prvi milion" koji na simpatičan način govori o izazovima kojima su izloženi mladi ljudi. Radi se o novim stilovima života koji su nastali promjenama u sistemima vrijednosti, a koji se temelje na materijalizmu, konzumerizmu i uzore imaju isključivo u poznatim i slavnim ličnostima, brzom bogaćenju i životu sa što manje rada. No, da li Prvi milion može da zamjeni ili popuni sve segmente koji čine sretan život? Naravno da ne".

Muziku, aranžmani tekst je radio  Zoran Janković a video spot je delo Indira Merdanovića - Indir Photography dok je direktor fotografije bio Daniel Janković.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika