Oli Pop objavila novu pjesmu “Kriva” o nasilju nad ženama!

 

Oli Pop, alternativna pop muzičarka iz Sombora, poznata i kao kantautorka pod svojim punim imenom Olivera Popović, objavila je novi singl pod nazivom “Kriva” u kojem sagledava stvarnost iz ugla žrtve seksualnog nasilja.

 

„Toliko puta se već desilo da se žena koja je pretrpela nasilje i koja je smogla snage da o tome progovori okrivljuje za ono što joj se desilo jer se ne uklapa u sliku „savršene“ žrtve. Svaki put bih tada pomislila kako ispada da je kriva što je uopšte preživela (što je apsurdno) jer je mnogima u našem društvu neprijatno da čuju bolnu i često zbunjujuću istinu o nasilju“, kaže Oli Pop koja je još jednom samostalno režirala i snimila spot koji prati pesmu.

Na pitanje da li se sada okreće društveno angažovanim temama, Oli Pop odgovara da uvijek piše o onome što je emotivno pogađa i okupira misli. „Ovo je sigurno najmračnija tema kojom sam se pozabavila u muzici. Samim tim i sama pesma je muzički mračna i drugačija od laganijeg pop zvuka kojem sam težila poslednjih par godina“, dodaje Oli Pop.

Od septembra nas očekuju i mnogi nastupi Oli Pop, a njenu pjesmu „Kriva“ do tada možete da poslušate na linku ovde – na svojoj omiljenoj platformi: https://kontrarights.lnk.to/OliPopKriva

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika