Lelee ima Snagu

 

Lelee, slovenački bend u sastavu: Jelena Rusjan (bas, vokal), Damjan Manevski (gitara, vokal), Blaž Gracar (sintisajzeri) i Leon Stoilković (bubnjevi) sebe predstavljaju kao "jadranski indie rock", predstavlja zanimljivu muzičku pojavu na regionalnom nebu već neko vreme.

Singl „Snaga”, koji su ovih dana objavili za Moonlee Records posvećen je svim ženama sveta, i onima koji se tako osećaju. Kako navode, "snaga je neka vrsta himne lepšem, ali nikako i manje snažnom polu, koja slavi haos, ohrabruje i dovodi u pitanje opšteprihvaćene standarde lepote".

 

Lelle turneja, jesen 2023.

 

Leto je pri kraju a band Lelee kreće na jesenju turneju i, obzirom na prijemčivost njihove muzike, očekujemo da će oni i njihova muzika biti prihvaćeni od strane publike na svim scenama na kojima budu gostovali.

Inače, singl je snimao Uroš Milkić u Cosmosonic Studios, Ljubljana, a  mixovao u Down There Studio, Beograd. Master je delo Carla Saffa a producenti su bili Uroš Milkić i Lelee.  Što se tiče video spota, njega je režirao i montirao Damjan Manevski.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika