Album ‘Najgori’ je u eteru. To je to. Zoster je rekao što je imao za reći

Posle 5 singlova koji su ga najavljivali, stigao je Najgori!

 

 

Nakon što su objavili singlove “Kuda idu svi ti ljudi”, “Treba mi keš”, “Čovjek želi da je ptica”, “Čovjek zvani činjenica” i “Mozak na pašnjak” grupa Zoster predstavljaju svoj dugoočekivani, peti studijski album, pod nazivom „Najgori“.

Miks albuma radio je Đani Pervan, master Goran Martinac, muzički producent je Adis Sirbubalo, a vizualno rješenja za omot albuma radio je Sandro Drinovac.

Na albumu su pored starih članova benda Atille Aksoja i Gorana Rebca sudjelovali i novi članovi Silvije Nuić (gitara), Anes Beglerbegović (bubanj), te kao gosti Miron Rafajlović (trube), Johnny Gomez (perkusije), Edvin Hadžić (bas), Đani Pervan (bubnjevi), Lidija Kordić (prateći vokal).

 

 

Albuma “Najgori“ je sniman za kuću Croatia Records u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu. Album je dostupan na svim digitalnim glazbenim platformama, te se uskoro očekuje i na vinilu i CD-u.

Album ‘Najgori’ je u eteru. To je to. Zoster je rekao što je imao za reći. Od danas počinjemo raditi na novom albumu, rekao je frontmen benda, Mario Knezović.

na albumu se nalaze sljedeće pjesme:
 

1. KUDA IDU SVI TI LJUDI 

2. NAJGORI 

3. TREBA MI KEŠ 

4. MOZAK NA PAŠNJAK 

5. JESAM TI REKAO 

6. ČOVJEK ZVANI ČINJENICA 

7. TADIJA 

8. ČOVJEK ŽELI DA JE PTICA 

9. JA SAM SVOJE VOLJENO 

10. BAJNA 

Slušamo pjesmu "Mozak na pašnjak" objavljenu prije 3 mjeseca.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika