zalagasper iliti Zala i Gašper i lijepa morska pjesma

"morski psi okoli mojih misli, kje so vtisi?
kar se včeraj je še zdelo pomembno zdaj je le spomin."
 

 

zalagasper (Zala Kralj & Gašper Šantl) je slovenački muzički duo iz Maribora koji čine vokal Zala Kralj i multiinstrumentalista Gašper Šantl. Dvojac je predstavljao Sloveniju na Pjesmi Evrovizije 2019. sa pjesmom "Sebi", završivši u finalu. Duo je nastao 2018. godine nakon što je Kralj počela da snima vokale na nekim pjesmama koje je napisao i producirao Šantl. 

Oni o sebi kažu: „Mi smo pravi duo par iz Slovenije, živimo zajedno i pravimo muziku.

zala: 23-god. vaga. voli da čita i vodi svoj booktube kanal i ima knjižarski klub (knjige koje treba čitati iznova i iznova: Napuljski romani, Normalni ljudi, Mali život, Ahilejeva pesma). voli trenutke prije oluje, kada je nebo tamnoplavo, a sunce sve boji u zlatno.

gašper: 27-god. ovan. sam proputovao 13 zemalja svojim biciklom. svira klasičnu gitaru (trenutno uglavnom hirokazu sato). njegove omiljene emisije: Seinfeld, Avatar (The Last Airbender), My Brilliant Friend.

Sada su snimili pravu ljetnu, mekanu i mirnu pjesmu sa isto takvim video spotom u režiji Zale Kralj, snimanu na starinskim video trakama) i verujemo da ćete je voljeti i da će vas vraćati u ljeto kad god je čujete.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika