Skini App MUZZIK FM - Gledaj, Glasaj, Slušaj

MUZZIK TOP 20 lista sa ovonedeljnim iznenađenjima

 

Muzička industrija bez “alata” ko što su top liste i recenzije ne može da fukcioniše. U vreme dirigovanih algoritama muzičih servisa, formatiranih radio stanica koje emituju “samo hitove” gotovo da više nemamo tragače za novim izdanjima, hitovima i talentima. Tehnološka liberalizacija distribucije i produkcije muzike nas hiperprodukcijom i trendovima koje diktiraju veliki u diskografskoj industriji udaljava od mogućnosti da na vreme otkrijemo novu, originalnu i uzbudljivu muziku.

Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

Elem, naša top lista, MUZZIK TOP 20, ove nedelje odmah na početku ima čak tri iznenađenja, a ona izgledaju ovako:
 

 

Lista se tako nastavlja do kraja, sve sami noviteti koji su od skora tu, proverite da li ste ih čuli i glasajte!

Takođe, među predlozima za našu sledeću listu nalaze se odlične pjesme, vjerujemo da će se naći ponešto za svakoga od vas a da ćete neke od pjesama nastaviti da pjevušite odmah poslije prvog slušanja.

Evo, direktno s prvog mjesta naše ovonedeljne TOP 20 tu su Keni nije mrtav feat Zembo Latifa i njihova pjesma Nema nazad u odličnom spotu koji je kompletno djelo Arsenija Slavića.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika