Hristina - Kasnim

 

Mlada kantautorica Hristina predstavlja četvrti singl “Kasnim” sa svog najavljenog debitantskog albuma “Bedem”  u izdanju Croatia Records i PGP RTS.

Talentirana umjetnica svojom novom emotivnom ljubavnom baladom nagovješta kraj ljeta, a lagana i melankolična melodija stvorena je za opuštanje i uživanje. Hristina Vuković autorica je teksta i glazbe, a aranžman za pjesmu joj je pomogao doraditi njen suradnik Lazar Arsović.

Hristinin debitantski album nazvan “Bedem” koji je metafora upravo za te zidove koje imamo oko sebe i zid oko Hristininog unutrašnjeg svijeta u koji svoju publiku pušta upravo ovim najavljenim albumom.

Hristina je skladateljica i glazbenica koja radi i živi u Beogradu, a porijeklom je iz Crne Gore, glazbom se bavi već 19 godina. Svoju prvu pjesmu “Deep Waters” objavila je 2014. godine, dok 2018. glasovima publike odnosi pobjedu na regionalnom autorskom festivalu “Poezika” pjesmom “Sunflowers”, snimljenom uživo na krovu jednog od novobeogradskih nebodera. (Izvor: Croatia Records promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika