Koala Voice - Late For The Party

Grupa Koala Voice je na prošlogodišnjem konkursu za Muzzik Video Awards MVA 2K21 sa čak tri svoja spota  bila u najužem izboru u tri različite kategorije! 

 

Slovenački indie-rock bend Koala Voice se vraća s odličnim, brzim novim singlom pod nazivom "Late For The Party", objavljenom 13. listopada 2023.

Ovaj sastav je već predgrupa  američkom alternativnom rock bendu Pixies a 2022. godine osigurali su svoju međunarodnu prisutnost osvojivši nagradu HEMI Music Award. Također su nagrađeni Zlatnom Flautom u kategoriji Album godine za svoj projekt Plata iz 2021. godine.

S preko 4 milijuna streamova na raznim platformama, bend je ranije stekao podršku britanskog časopisa DIY Magazine, slovenskih izdanja poput SIOL.NET, SI21, SIGIC, 24ur.com, Rocker.si, Music Slovenia, srpskih časopisa Ravno Do Dna i Before After, hrvatskog webzina Muzika.hr. Također su intervjuirani na radiju Oradio slovenske nacionalne radiotelevizije RTV i dobili su emitiranje na stanicama Val 202 i Altr Radio. Pojavili su se i na vijestima Al Jazeera Balkans.

Sastav Koala Voice, čiji članovi uključuju glavnu vokalistkinju i gitaristicu Mancu Trampuš, gitarista Domna Don Holca, bubnjara Mihu Prašnikara i basista Tilena Prašnikara, je slovenski alternativni rock bend osnovan 2010. godine.

 

Koala Voice, foto: YT printscreen, animacija Aleksandar Petković

 

Do sada su tri puta obišli Balkan, jednom Sjevernu Europu i Baltik, te Istočnu Europu i Španjolsku. Nastupali su na velikim pozornicama i festivalima poput Exit Festivala, a njihova publika konstantno raste. U protekloj godini uspjeli su se etablirati kao alternativni bend koji nastupa na najvećim pozornicama u Sloveniji i donosi zvuk koji podsjeća na Paramore, Wolf Alice i Phoebe Bridgers.

Pjesma "Late For The Party" predstavlja njihov prepoznatljiv zvuk ali i ide napred, drugačija je, zarazna i super da ugreje već hladne jesenjske dane. 

Autori muzike su Koala Voice a tekst su pisali Domen Don Holc i Manca Trampuš. Pjesma je snimljena u Studio Metro Miks gdje je mastering radio Maurice Andiloro.

 

Video animacija je djelo Aleksandra Petkovića a ova će nam pjesma biti baš često u ušima, sigurni smo.

Inače, grupa Koala Voice je na prošlogodišnjem konkursu za Muzzik Video Awards MVA 2K21 sa čak tri svoja spota (za pjesme Vukovi, Postapokaliptični svet i Spaghettification) bila u najužem izboru za kategorije Najbolji animirani video, Najbolja uloga u video spotu (Tanita Rose) i Najbolji koncept i art direkcija.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika