Ultimativni hitmejkeri Batista Cadillac stižu i mijenjaju Smer Vetra

Najava koncerta u Cvetličarni, Ljubljana, 16. novembra

 

Soul muzika, sirova energija i neverovatan groove, to je Batista Cadillac. Sa hitovima kao što su "Mim pravil", "Magnolije", "Pust me do besede" i "Generacija neba", grupa se dobro etablirala na radio talasima i koncertnim pozornicama.

U poslednjih godinu dana momci, predvođeni pevačem Urbanom Lutmanom, transformisali su se u pravu soul mašinu koja svojom energijom i strastvenim nastupom razmazuje publiku na svakom koncertu.

Batista Cadilac u novembru kreće na kratku koncertnu turneju po Sloveniji. Prva stanica biće u ljubljanskoj Cvetličarni, koja će biti zagrejana u četvrtak, 16. novembra 2023. Oponašajući pravila i u svom jedinstvenom stilu, obezbediće nezaboravnu noć punu energije i odlične muzike.

 

 

Prošle godine su svoj prvijenac predstavili u rasprodanom Kinu Šiška, a ove godine, između ostalog, uspješno su sarađivali s izuzetnom vokalistom Amayom (Maja Keuc) u senzualno prerušenoj "Pust me do besede", te sa mjuzikl legendom Vladom Kreslinom u dinamičnoj koncertnoj verziji "Neviden (Znaš li, da me voliš)".

 

 

Upravo su predstavili poslednji spot sa aktuelnog albuma za pesmu "Smer Vetra", a krajem godine vraćaju se u studio na snimanje drugog albuma. Za fanove su već pripremili kratak uvid u rad u studiju - na platformama su podijelili svoju obradu poznatog holandskog hita "Venus", kojim Batista Cadillac impresionira i na koncertima.
U Ljubljani ćemo ih ponovo videti na sceni u četvrtak, 16. novembra, kada će nastupiti u Cvetličarni u proširenom sastavu. (Izvor: najava koncerta u Cvetličarni, FB)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika