“Broj” benda Toni.Drama stiže s nadasve zabavnim spotom

 

Šesti singl mladog, alternativnog Pop/Funk banda Toni.Drama stacioniranog u Zagrebu, govori o izazovima “dejtanja” u vrijeme modernih tehnologija i na tu temu onu su rekli:

“Pjesma “Broj” opisuje komunikacijsku krizu savremenih romantičnih odnosa i osvrće se na utjecaj društvenih mreža na nove standarde i kvalitete koje očekujemo jedni od drugih u kontekstu “dejtanja”. Usprkos vremenima u kojima živimo, naglašava nevinu sentimentalnost prema romantičnijim vremenima u kojima nismo imali paletu ljudskih života dostupnu u džepu.” ispričali su momci iz Toni.Drame.

Pjesmu prati i razigrani video spot na čijem snimanju se cijela ekipa sjajno zabavila:

“Za snimanje video spota za pjesmu “Broj” možemo reći da nam je to do sad bilo najzabavnije snimanje. Iako smo bili kratki s budgetom, možemo se zahvaliti Maxu Rakuščeku, Matiji Krstičeviću i Marku Milohniću na fenomenalnom kreativnom i organizacijskom doprinosu. Veselimo se budućim projektima i planovima te se nadamo da će Vam video spot bit jednako zabavan kao nama.”

A evo i ekipe koja je radila na pjesmi i spotu:
Tekst: Lucijan Kabalin, Toni Mandušić, Vokali: Toni Mandušić, Lucijan Kabalin, Gitara: Davorin Silađi, Toni Mandušić, Bas gitara: Marko Bradaš, Klavijature: Marko Jurin, Bubanj: Antun Profeta, Redatelj: Max Rakušček, Direktor fotografije: Marko Milohnić, Producent: Matija Krstičević, Scenografija i makete: Katarina Prislan, Kostimografija: Mirta Baranić, Fotografkinja na setu: Eva Galić.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika