Nika predstavlja: Ima smisla

Nakon impresivnog uspjeha debitantskog albuma "11", Nika Turković predstavlja pjesmu „Ima smisla“, prvi singl s nadolazećeg albuma.

Nedavno objavljeni vinilni album „11“, koji je odmah zauzeo prvo mjesto hrvatske top liste najprodavanijih, označio je završetak jednog od najboljih domaćih pop izdanja 2023. godine. „Ima smisla“ je nastavak autorske priče gdje je stao „11“.

„Kao i sve moje pjesme, „Ima smisla“ će svatko sam sebi najbolje objasniti. Kreativno ovaj put sam se htjela vratiti na početak tamo negdje gdje su nastale prve stvari. Tamo su zvuk i slika više vezani uz muziku, a ne uz sve ostalo što previše odvraća pažnju. Pa pričajmo malo o gitarama i kako smo odlučili spot raditi na filmu. Umorile su me šljokice i uljepšavanja“ – objasnila je Nika.

Tekst za „Ima smisla“ napisala je Nika. Glazbu su autorski stvorili Nika i Ivan Pešut, koji je također odgovoran za aranžman. Pjesma je snimljena u Rijeci proteklih mjeseci. Spot je sniman u okolici Kutine, a režiju potpisuje Benjamin Strike, koji je također radio montažu i fotografije. Luka Vidović bio je zadužen za montažu, dok je Dario Radusin bio odgovoran za DOP i koloring spota na filmu.

„Ima smisla“ predstavlja prvi dojam iz nadolazećeg albuma, a bit će objavljen pod etiketom Aquarius Records. Osim svoje autorske glazbe, Nika se ovih mjeseci posvećuje i novoj sezoni talent showa „Superstar“, gdje je članica žirija.

Pjesma "Ima smisla" dostupna je na svim streaming servisima, a uskoro će postati i dio nadolazeće LIFT kompilacije.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika