Funk Shui nam je spremio tako lep i pitak Čaj

 

FUNK SHUI, makedonski bend, još od svog prvijenca "Aether" iz 2012. godine, preko "R.E.M." iz 2015. i EP-a "Impuls" iz 2018., FUNK SHUI neprestano evoluira, usavršava svoju viziju i zvuk. Njihov izlazak iz okvira žanrova najbolje se može opisati kao iskustvo koje obuhvaća različite emocije, stilove i utjecaje.

Sa svakim novim izdanjem, FUNK SHUI pomjera granice moderne glazbene scene, otvarajući jedinstven put u predefiniranju značenja biti doista talentiran i izražajan bend u regiji. Njihov iznimni rad nije prošao neprimijećeno, a bend je pozvan da nastupa na nekim od najprestižnijih glazbenih festivala diljem Europe, uključujući Eurosonic ESNS, Mondo.NYC, MENT Ljubljana, Athens Music Week, PIN Music konferenciju i Liverpool Sound City.

Njihova posljednja izdanja, "VETER", "NE VREME" i "MAGLA", popraćena su fascinantnim videospotovima, samo su fragmenti onoga što nas očekuje na njihovom novom albumu "Nikogash Pak", objavljenom 31. ožujka 2023. FUNK SHUI je nominiran za HEMI Music Awards 2021 i INES Talents, čime se potvrđuje njihov status jednog od najuzbudljivijih novih bendova u Europi. Takođe, na konkursima za Muzzik Video Awards AMVA 2020 i MVA 2K21, Funk Shui su bili jedni od finalista konkursa.

Gledajući prema 2023. godini, FUNK SHUI se usredotočuje na turneje i pružanje nezaboravnih koncertnih nastupa. Već su obišli mnoge zemlje, uključujući Veliku Britaniju, Poljsku, Austriju, Njemačku, Nizozemsku, i održali nekoliko turneja na Balkanu. Nedavno su objavili svoj treći, dugo očekivani album "Nikogash Pak", koji uključuje sve već poznate singlove: "Meteori", "Veter", "Ne Vreme", "Krik" i druge.

Uzbudljivost oko dugoočekivanog izdanja njihovog trećeg albuma kulminirala je s dva uzastopna rasprodana nastupa u Skoplju, što je dokaz rastuće važnosti i kulturnog utjecaja benda. S neumoljivom posvećenošću glazbenoj originalnosti i inovacijama, FUNK SHUI je bend koji će privlačiti pažnju u godinama koje dolaze.

Evo nam sada omiljenih Makedonaca s najnovijim uradkom s albuma Nikogaš pak, pjesmom i spotom Čaj.

Slušajte, gledajte, uživajte i nipošto ne propustite njihov prvi sledeći koncert u vašem kraju.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika