Muziku grupe FUNK SHUI i srodnu muziku, možete slušati na našim RADIO I TV KANALIMA MUZZIK, MOBA  i TIK TAK

 

Funk Shui, uz konstantan rad na svom izričaju, obilježili su 2023. godinu sa preko 20 koncerata u Europi i Balkanu (Berlin, Beč, Groningen, Beograd, Novi Sad, Zagreb itd.), kao i izlaskom dugo očekivanog albuma.

Album "Nikogaš Pak" (Никогаш Пак, Nikad Više) izašao je 31. ožujka 2023. što je rezultiralo s dva rasprodana koncerta u Skoplju u Omladinskom kulturnom centru.

Pjesme s albuma u rekordnom su roku pozicionirane na najrelevantnijim ljestvicama, što je izazvalo interes medija na Balkanu.

Funk Shui započinju 2024. godinu novim spotom za pjesmu "Nikogaš pak", objavljenim danas, 25. siječnja u 12 sati na YouTube kanalu Funk Shuija.

 

FUNK SHUI na dodeli nagrada na konkursu za MUZZIK VIDEO AWARDS 2K21

 

„Spot je sniman na lokacijama koje su nas u mladosti realizirale i oblikovale, koje osjećamo kao dom, možda i više nego svoje vlastite domove u to vrijeme. Pokušali smo uhvatiti brutalističku arhitekturu, potpis našeg rodnog mjesta i simbol solidarnosti i darivanja, način na koji mi shvaćamo i razumijemo Skoplje i nešto što bi moglo biti tretirano u tekstu ove pjesme. Odajemo počast Skoplju zajedno s Vladislavom Gavrilovskim, vizualnim rezidentom i snimateljem/rediteljem ovog betonskog vrta iz videa. Pjesma je balada o mučnom odnosu između pisca i Skoplja i nekoliko Skopljana. Pisac voli sve druge i bit će tu za njih, poput 78 zemalja koje su bile tu za Skoplje nakon potresa 1963. godine."

Video je uradio Vladislav Gavrilovski, glazbu i tekst potpisuje Funk Shui, a audio produkciju ponovno Ben Milchev.

Singl “Nikogaš pak”, kao i istoimeni album, dostupni su na svim digitalnim platformama za besplatno slušanje te se nalaze u više od 150 digitalnih glazbenih dućana.

Muziku grupe FUNK SHUI i srodnu muziku, možete slušati na našim RADIO I TV KANALIMA MUZZIK, MOBA  i TIK TAK

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika