Fenomenalna Slovenka Masayah ima novu pjesmu koju odmah lansiramo u orbitu Muzzik FM svemira

Na ovogodišnjem konkursu MVA 22.23, Masayah je imala pobednički video, Baby, u kategoriji Najbolja art direkcija, a za to je zaslužna umjetnica Tia Krašovec

 

Masayah, slovenska hip-hop i R'n'B senzacija, predstavlja nam novu pjesmu s videospotom nazvanom "Cigaret".

"Sadržaj teksta zapravo je dijalog između cigarete i mene, gdje lirički govorim o tome da se moramo zagledati u sebe, priznati što nas veže i sputava te se boriti s lošim navikama i time tko smo i što nas obilježava," kaže talentirana primorska reperica.

Nakon prošlogodišnje nagrade za "Novu umjetnicu godine", na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada "Zlata piščal" osvojila je čak dvije nagrade - za "album godine" i "pjesmu godine".

"Ono što me najviše veseli je to da je moj rad prepoznat i u stručnim krugovima te sam dobila upravo te dvije nagrade koje se direktno odnose na moje stvaralaštvo. Moje pjesme su ogledalo moje osobnosti i dobiti nagradu za taj dio je izuzetno za mene", rekla je nakon primanja "Zlatih piščali".

Na pjesmi i spotu, između ostalih, radili su:
Muzika: Masayah, tekst: Masayah, aranžman: Hyu, produkcija & Mix: Hyu

Scenario i režija spota: Luka Jurinčič, Igraju: Masayah & Tatjana Gajanović, Producent: Tia Krašovec, direktor fotografije: Izidor Čok, kostimograf: Tia Krašovec...

Inače, na ovogodišnjem konkursu Muzzik Video Awards, MVA 22.23, Masayah je imala pobednički video, Baby, u kategoriji Najbolja ART direkcija, a za to je zaslužna umjetnica Tia Krašovec koja je učestvovala u radu i na ovom spotu.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika