Slovenska senzacija Masayah ima novi singl i stiže na LIFT festival!

U nominacijama za ovogodišnje nagrade MUZZIK VIDEO AWARDS, MVA 22.23, Masayah je sa svojom pjesmom Baby nominovana u dve kategorije: za najbolju kameru u video spotu i za najbolji Koncept i Art Direkciju!

 

Djevojka koja diše i živi za muziku, 22-godišnja Masayah ili Mia Puhar Rodin prvi put je primećena sa svojom pjesmom Broj. Od tada je njeno ime samo nastavilo da raste, ove godine na dodeli muzičkih nagrada Zlata Piščal proglašena je za novajliju godine, a pre manje od mesec dana u potpunosti je rasprodala Kino Šiška.

Masayah je vlasnica viralnog hita "Ni panike" s kojim je munjevito osvojila publiku o čemu svjedoče rasprodani nastupi diljem Slovenije, a hrvatsku publiku zadivio je njezin energičan nastup na ovogodišnjem Sea Star festivalu.

 

Masayah, foto: YT printscreen

 

Masayah će po prvi puta u karijeri u Zagrebu nastupiti upravo na LIFT festivalu gdje će publika uz "Ni panike" imati priliku slušati druge hitove s njezinog debitantskog albuma "Zavedeno" među kojima je najnoviji singl "Bol Dol", a kako bi dojam bio potpun, na pozornici će joj se pridružiti i plesačice.

Ulaznice za LIFT festival dostupne su na Entrio.hr.

U nominacijama za ovogodišnje nagrade MUZZIK VIDEO AWARDS, MVA 22.23, Masayah je sa svojom pjesmom Baby nominovana u dve kategorije: za najbolju kameru u video spotu i za najbolji Koncept i Art Direkciju.

Bravo devojko, nastavi da gaziš tim čvrstim korakom i stavom kakav malo ko ima!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika