„U ovoj sobi“- novi hit singl beogradske indie rok grupe DRAM

Pravo s premijere na MUZZIK FM kanale Muzzik i Moba

 

"U ovoj sobi" - novi hit singl beogradske indie rock grupe DRAM Prije koncerta u Beču (25. svibnja) te nastupa na AIR Festu (14. lipnja) i Belgrade Beer Festu (22. lipnja), grupa Dram predstavlja prvi singl "U ovoj sobi" koji će se naći na njihovom trećem studijskom albumu.

Dram: „Ova pesma je sublimacija osećanja i doživljaja članova grupe u proteklih godinu dana, a ukazuje na važnost održanja sopstvenog identiteta u savremenom svetu. Čini se da je više nego ikada ranije važno biti svoj, autentičan- bez pretvaranja, ulepšavanja i ne mareći za komentare okruženja, makar to bilo i u okvirima jedne sobe...“

Singl "U ovoj sobi" ima potencijal novog radijskog hita grupe DRAM, a gitare su se uhvatila čak tri člana benda, a jedino je bubnjar ostao dosljedan svom instrumentu.

Glazbu i tekst radila je ekipa, produkciju potpisuje Saša Janković, miks i master Ivan Bambi Mirković, a spot je sniman u studiju "Strip".

Pjesma je premijerno emitirana na Radio Beogradu 1 i RB202, a danas, nakon TV premijere spota na RTS1, RTS3, RTS Planeta, RTS Zvuk i tematskom radiju RTS Rock and Roller, spot za pjesmu bit će dostupan i na YouTubeu, kao i na vodećim digitalnim platformama za distribuciju glazbe.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika