The Grupa ima novi singl: Balkan je bure baruta!

 

Muzički sastav The Grupa, ususret albumu prvijencu koji će biti objavljen u izdanju PGP RTS i diskografske kuće “GrayBald Production” – za Crnu Goru, predstavio je novu pjesmu “Balkan je bure baruta”.

O sebi su članovi ove ekipe rekli: „Mi smo pop & rock band "The Grupa" iz Crne Gore, sastavljena od osam iskusnih muzičara koji su se okupili oko ideje da naprave nešto specifično za naše krajeve. Četiri vokala, gitara, bass gitara, klavijatura, bubnjevi i kompletna brass linija od dva saxofona i trubom svakako prave interesantnu priču koja je rijetka u regionu.“

The Grupa je inače u javnosti prepoznata po velikom hitu “Australija”, podsjećaju nas iz diskografske kuće “GrayBald Production”.

 

 

Članovi The Grupe su: Djurdja Petrović Poljak, Predrag Pedo Batuta, Petar Bukilica, Enver Eno Kikić, Dario Maršić, Anto Milošević, Sava Rajković, Željko Vasović i  Meša Kerović.

 

The Grupa, foto: FB official

 

Muziku za ovu numeru su uradili Željko Vasović i Nebojša Ćulafić, aranžman je djelo Aleksandra Saše Gajića, a autor teksta je također Vasović. Pjevao je Enver Eno Kikić.

Režiju spota potpisuju Miodrag Mika Marković i Žarko Vasović.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika