Dina Jashari - Ne Sum Tvoj Son

Jedna od nominovanih na prošlogodišnjem i ovogodišnjem konkursu za MUZZIK VIDEO AWARDS ima prelepu novu pjesmu i spot

 

Makedonska muzičarka i producentkinja Dina Jashari predstavlja novi singl “Ne sum tvoj son” (Nisam tvoj san), kao i video u režiji Aleksandre Kostadinovske.

Dina Jashari je tokom poslednjih nekoliko godina potpuno začarala region svojim pjesmama, nastupima, energijom i harizmom. Dina publiku osvaja emotivnim tekstovima, divnim aranžmanima i pre svega vrhunskim pjesmama koje lelujaju na talasima popa, roka, soula, džeza…

2022. godine dobila je nagradu Zadužbine Milana Mladenovića za najbolju pjesmu te godine (“Doma“), a ova godina bila je u znaku brojnih nastupa po cijeloj Evropi. Sada je vrijeme za novu pjesmu za koju je Dina napisala reči i muziku, dok je Dragi Ivanov bio koautor aranžmana.

Spot za “Ne sum tvoj son” režirala je Aleksandra Kostadinovska, snimatelj je bio Darko Mitev, a njih dvoje montirali su video i napravili trominutni indie klasik raskošnih boja i emocija. U spotu, uz Dinu Jashari, glavnu ulogu ima gitarista benda Luka Tošev.

Prva prilika da se nova pesma čuje uživo biće u Beogradu u petak 1. decembra gde će Dina Jashari sa bendom biti učesnica jednodnevnog festivala Zumovanje, koji se u Amerikani Doma omladine Beograda organizuje u čast 7. rođendana popularne onlajn radio stanice RadioAparat.

Pored Dine nastupiće hrvatska atrakcija Bad Daughter, kao i niška Bohemija, dok će tandem Emma & Jimmy (Ema – KOIKOI, Džimi – Turbo Trans Turisti) imati svoj prvi nastup uživo. (Info: press)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika