Luka Rajić i njegova Časna reć

 

Mladi glazbenik Luka Rajić zaključuje uzbudljivu godinu singlom "Časna reč", najavljujući svoj dugoočekivani debitantski album. U pjesmi, koja nosi pečat njegovog osobnog stila, Rajić istražuje teme prijateljstva i samospoznaje. Spot, režiran od strane Emilije Terzić, upotpunjuje bajkovitost pjesme.

Luka, inspiriran izvođačima poput Lorde, Taylor Swift i Troye Sivan, naglašava važnost obitelji i prijatelja kao oslonca tijekom životnih promjena. Pjesma "Časna reč" donosi različite produkcijske aspekte koji najavljuju zvuk budućeg albuma.

Produkciju potpisuju Andrija Gavrilović – A.N.D.R. i Igor Rajić, dok su Emilija i Igor odgovorni za kreativnu direkciju. Luka je nedavno započeo suradnju s Universal Music Serbia, što označava novu fazu u njegovoj karijeri.

U intervjuu, Rajić otkriva da je pisanje albuma za njega predstavljalo neiscrpan prostor za istraživanje tema poput odrastanja, zaljubljivanja i razumijevanja vlastitih potreba. Njegovi prethodni singlovi već su privukli pažnju publike na društvenim mrežama, a novim singlom "Časna reč" obećava snažan doprinos promjeni zvučne slike u regiji.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika