MIKI SOLUS u prigodnoj božićno/novogodišnjoj pjesmici -1000 radijatora

"Ajoj, dolazi zima i lampice su upalili, Na trgu bijeli sator kreteni su postavili, Miris kuhanoga vina i saonice od Deda Mraza, Klinci bacaju petarde, krvava će biti staza…"

 

U svom najnovijem zimskom singlu pod nazivom "1000 radijatora", Miki Solus je dočarao neobičan spoj likova kao što su Djed Mraz, Mariah Carey, male bebe, Grinch, petarde, i čak vrapci koji su se otisnuli na jug. Prijatelji koji su imali priliku čuti pjesmu tvrde da zvuči kao Bon Iver iz Dugog Sela – i dalje nismo sasvim sigurni je li to izrečeno kao kompliment ili kao uvreda.

Spot za pjesmu predstavlja priču za sebe, s poznatim Đutkom iz benda "Đutko i plodovi zemlje" u glavnoj ulozi, zajedno s Mikijevim članom benda, basistom Franom Viskovićem. Njih dvojica su vješto odglumili male razmažene bebe koje nestrpljivo čekaju Djeda Mraza, ali umjesto očekivanog lika, na scenu stupa strašni Grinch, praćen svojim psom Maxom.

Ako su vam već dosadile klasične božićne pjesme i novi singlovi, svakako preporučujemo da bacite pogled na ovaj nekonvencionalni antibožićni antihit. Spot je snimljen u Močvari, a za kamerom se našao Igor Bogdanović. Režiju i scenarij potpisuje sam Miki Solus.

Pjesma, koja je i najava za nadolazeći album ovog izvođača, snimljena je u SIPA studiju pod budnim okom Silvija Pasarića. Zima je pred nama, a prije nego se posvetite božićnim pripremama, možda je vrijeme da odzračite svoje radijatore uz ovu neobičnu glazbenu poslasticu.

Miki Solus se, inače, na konkursu za Muzzik Video Awards, sa spotom za svoju pjesmu U makedonskom restoranu, našao među finalistima kategorije Najbolji pop video, pa za njega možete glasati ovdje.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika