Baby Babilon, Are We M.I. i Lino Rocha zovu da obavezno glasate baš za njih!

Baby Bailon u dve kategorije konkursa MVA 22.23 - Najbolji EDM i najbolja koreografija a Are We M.I. i Lino Rocha u Najbolji EDM

 

Dva mlada zagrebačka electro sastava i jedan pojedinac  - Baby Babylon, Are We M.I. i Lino Rocha udružili su snage u avgustu prošle godine i zajednički napravili pjesmu i spot pod nazivom „Indijanka" u izdanju Aquarius Recordsa. Oni su  Mara Marasović, Fran Colnago i Klara Fiolić (Baby Babilon), Tin Rašpolić + Petra Tabul (Are We M.I.) i Lino Rocha.

Ova pesma je kolaboracija ne samo dve grupe nego i nekoliko različitih pravaca: malo trancea, psihodelije, malo transcedentalne meditacije izražene kroz pevanje, malo mešavine španskog i hrvatskog jezika, sve to zajedno proizvelo je zaista zanimljivu pesmu koja će se vrteti u etru, po klubovima i svakako biti veoma popularna.

 

 

Spot za Indijanku, rad je udruženih:  DoP, režija i montaža: Tvrtko Vidok Barišić, MUA: Tea Pavec, ples i koreografija: Dora Sarikaya, te se našao među finalistima kategorije Najbolji EDM video, i naravno, vi ćete za njih obavezno glasati ovdje!

 

 

Nešto prije toga, Baby Bailon su objavili spot za svoju pjesmu Magla a u radu na njemu su učestvovali: režiser, DP, montaža: Jan Humski, produkcija: Petar Janković MUA: Tea Pavec, Magla: Luka Mijalković, koreografija, plesači: Luka Mijalković, Magdalena Katić, Indi Turčinov, Vanja Turić. 
Žiri konkursa Muzzik Video Awards prepoznao je odlično obavljeni posao te je ovaj spot ušao mežu finaliste kategorije Najbolja koreografija u spotu. Za njih možete (i trebate) glasati ovdje.

Sada je na adresu MUZZIK-a stigao i poziv ove odlične ekipe da glasate za njih pa ćete morati tako i da učinite!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika