Baby Babilon - Petak

Mlade, provokativne, nadolazeće zvijezde su pred nama!

 

Iz radionice jednog od najoriginalnijih mladih bendova regionalne scene,  Baby Babilon, stiže nova poslastica, homage legendarnom Dini Dvorniku - "Petak"!

U njihovom sastavu su dvije pjevačice, Klara Fiolić i Mara Marasović, djevojke koje se uz glazbu već dugo vremena bave i glumom, te Fran Colnago, mladić koji radi glazbu, a kažu da i povremeno zapjeva.

„Moramo priznati da nam je ova pjesma možda bila baš ta uz koju smo se najviše smijali i plesali dok smo ju radili u studiu, i baš to želimo i svima vama dok ju slušate.", ispričali su Mara, Klara i Fran. DOP, režiju i montažu potpisuje Borna Tomić.

 

Baby Babilon, Foto: YT printscreen

 

Kako su se odlučili na posvetu ovom legendi domaće scene otkrila je Klara: "U jednom trenutku rekla sam da mi je 'malo Dino' tako da mislim i želim da je ova pjesma na neki način bude jedan mali homage našem najdražem i najluđem nažalost pokojnom Dini Dvorniku. I nadam se da će i on negdje gdje god bio, groovati s nama."

" 'Petak' je svakako pjesma na koju smo najponosniji. Proces stvaranja je bio na neki način vrlo jednostavan, bili smo tim, više nego ikada do sada, pa je samim time i stvaranje bilo lakše (iako to nikada nije jednostavno) i pravi užitak. Ovoga puta smo htjeli nešto plesno i nešto toplo za nadolazeće ljeto. Željeli smo nesto sa malo Donne Summer - plesno, senzualno i pomalo hipnotično.", o procesu stvaranja pjesme rekla je Mara.

"Petak" svaki dan možete slušati na streaming servisima.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika