JOKER OUT izdali album „Live from Arena Stožice“

 

Na izmaku nevjerojatno uspješne 2023. godine, najaktualniji regionalni bend Joker Out, publici poklanja album "Uživo iz Arene Stožice"!

Izdanje predstavlja prvi album benda snimljen uživo, na koncertu koji označava prekretnicu u karijeri benda. Čarobna večer održana je u koncertnoj dvorani Stožice u Ljubljani, pred više od 12.000 vjernih obožavatelja. Osim samog albuma, kao novogodišnji dar, bend će 1. siječnja predstaviti i ekskluzivni koncertni film, koji je režirao njihov dugogodišnji suradnik Mark Pirtz.

"Nastup u Areni za nas je bio jednako ili možda čak i važniji od nastupa na Eurosongu." Sve se u 2023. gradilo prema toj izvedbi, psihički smo se pripremali za to cijelu godinu. Neopisiva ekstaza nas je obuzela kada smo stali na pozornicu i vidjeli 12.000 ljudi koji su bili tu samo zbog nas. Bila nam je čast dati dušu na pozornici za njih, a oni su se izlili kroz svoje glasnice. Njihovi glasovi zauvijek će odjekivati ​​u našim srcima”, poručili su iz grupe Joker Out povodom izlaska albuma.

Koncert koji je bio rasprodan tjednima unaprijed, okrunio je Joker Out kao najmlađi bend koji je napunio poznatu koncertnu dvoranu. Chris, Bojan, Jan, Jure i Nace dali su sve od sebe, otvorivši nastup pjesmama "Sunny Side Of London" i "Gola", dok su za sam kraj ostavili hit singl "Carpe Diem" koji im je donio svjetsku slavu.

Album "Live From Arena Stožice" upoznaje obožavatelje sa svime što bend priprema za nadolazeću godinu, a pred njima su velike stvari. Nedavno je najavljena europska turneja pod nazivom "See You Soon" koja uključuje 13 zemalja i 21 nastup u nekim od najvećih svjetskih dvorana, dok će pred domaćom publikom zasvirati sljedećeg ljeta na Exit festivalu! (info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika