Donkey Hot

 

Mama, s razlogom se brineš nalazi se na dvostrukom vinilnom reizdanju ‘LP ploča Vjeran pas’ koji objedinjuje sve snimke Termita te je njegovim prošlogodišnjim izdavanjem zaokružena je kompletna vinilna diskografija svih relevantnih punk i novovalnih izvođača koji su djelovali u regiji.

Tim povodom pokrenuta je kampanja od strane Dallas Recordsa u kojoj mladi bendovi obrađuju pjesme Termita među kojima se našao i Donkey Hot.

Obrada pjesme ‘Mama, s razlogom se brineš‘ osvježila je originalnu verziju svojim aranžmanom donijevši pjesmi suvremeni, ali i dalje čistokrvni rock zvuk.

S obzirom na to da im se prvi studijski album Donkeya zove ‘MAMA‘, ovaj poziv nisu mogli odbiti. Pjesmu su potpuno prilagodili svom zvuku, a kreativni um iza spota još je jednom Frane Pamić. Osim svega navedenog, Vili nadodaje da su napokon dobili opravdanje staviti školjke na glave, a cijela inspiracija spota potaknuta je kultnim nastupom Termita na kojem je Predrag Kraljević Kralj na pjesmi ‘Mama s razlogom se brineš’ nosio wc školjku na glavi. Novi član benda, Matej Grgurević dodaje:

"Kad smo skužili koliko dobrih pjesama imaju Termiti, naš album ‘MAMA’ se zabrinuo i jednostavno smo morali obraditi stvar." (Info: Press)

Autor vijesti Ivan Kolarov

Korisnici
Logovanje korisnika