Počinje slavljenička turneja BRKOVA!

Muziku i spotove Brkova i slične zanimljive muzičke atrakcije možete slušati i gledati na MUZZIK radio i TV kanalima Rock&Roll, Moba i Kafana

 

Popularna balkanska punk folk wellness atrakcija Brkovi, tokom ove godine obeležava 20 godina postojanja nizom koncerata u regionu.

Članovi sastava Brkovi poručili su svojim fanovima „Vidimo se, bit će najbolje ikad!“ i najavili maratonski spektakl i nesvakidašnji audio-vizuelni šou, pažljivo izrežiran i isproduciran u skladu sa najvećim svetskim standardima, koristeći najsavremeniju i najkvalitetniju produkcijsku opremu u regionu.

Ovaj muzički poduhvat jedinstvena je prilika za sve ljubitelje benda da prisustvuju najvećem i najimpresivnijem koncertu u dvodecenijskoj karijeri benda, koji će biti realizovan kao jedan od najzahtevnijih multimedijalnih projekata na našim prostorima, uz originalni performans predstavljen u posebno dizajniranom scenografskom konceptu.

Brkovi su za dve decenije postojanja izdali osam studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope, a poslednjih godina postali su jedna od najtraženijih koncertnih atrakcija u regionu. Bend je pored sjajne energije koju pruža svojoj publici poznat i po svom jedinstvenom stilu koji su sami nazvali „PunkFolkWellness“, mešajući narodnu muziku prvenstveno sa punk-om i rock-om, a povremeno i sa drugim muzičkim žanrovima kao što su metal i reggae.

U svojoj dosadašnjoj karijeri ostvarili su niz hitova od kojih su najzapaženiji „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Opasno se drogiram“, „Hoću da mi dijete sluša narodnjake“, „Seks i droga“, „Mala“, „Balkan Star“, „Hormon sreće“, „Samo pijan mogu“, „Srećo laku noć“, „Nisam ja za tebe“, „Tolerancija“, „A ja ću da pijem“, „Više ni pankeri ne slušaju punk“, a koji na striming platformama imaju više od 100 miliona slušanja.

 

"20 GODINA BRKOVA" tour:

23.02. Ljubljana

02.03. Rijeka

01.05. Smederevska Palanka

11.05. Beograd 

15.06. Daruvar

07.09. Zagreb

... gomila novih datuma stiže uskoro! booking: dovedibrkove@gmail.com

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika