Kacey Musgraves

Spotove i muziku kao što je ova koju stvara Kacey Musgraves, imate prilike da slušate i gledate na MUZZIK radio i TV kanalima POP STAR, CAFE & CLUB i MUZZIK

 

Nagrađivana country glazbenica i kantautorica, Kacey Musgraves predstavlja novi singl pod nazivom "Deeper Well" koji označava prvi uvid u njezin istoimeni studijski album koji je službeno najavljen za izlazak 15. ožujka!  

O priči iza ove pjesme, Kacey je rekla: "Ponekad se nađete na raskrižju, a vjetrovi počnu mijenjati smjer. Ono što vas je nekada privuklo više nema istu čaroliju. Možda se osjećate izgubljeno, ali na kraju opet pronađete svoj oslonac, novu inspiraciju i istinskiju ljubav negdje drugdje“.

Kao jedna od najaktualnijih country umjetnica nove generacije, Kacey Musgraves ušla je u glazbenu povijest prošli tjedan nakon što je osvojila nagradu Grammy za najbolji country duet za pjesmu "I Remember Everything", čime je postala jedina izvođačica sa sedam Grammy nagrada u sljedećim kategorijama: Najbolji country album, najbolji country singl, najbolja country solo izvedba i najbolja country izvedba u duetu.

Nadolazeći studijski album svojevrsni je nastavak "star-crossed" albuma koji je oduševio publiku i zauzeo vrh Billboardove liste najprodavanijih albuma 2021. Peto studijsko izdanje "Deeper Well" donijet će 14 pjesama čiju produkciju potpisuju glazbenicini dugogodišnji suradnici Daniel Tashian i Ian Fitchuk, a dok čekamo što glazbenica sprema, publika može uživati ​​u naslovnom singlu!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika