Let 3 i drugi bandovi koji pomeraju granice, obitavaju na MUZZIK radio i TV kanalima TIK TAK, ZZTV i MUZZIK na radost publike

Let 3 - Baba Roga

 

Riječka grupa Let 3, prošlogodišnji predstavici Hrvatske na takmičenju za Eurosong, na ovogodišnjoj Dori su izveli pjesmu Baba Roga, a kao "šlag na torti" na kraju izvedbe pojavila se i Severina, koja je na svojoj, također eurovizijskoj pjesmi "Moja štikla" već surađivala s Letovcima.

"Došla sam na poziv prijatelja Mrleta i rekla da ću nastupiti ako sa mnom bude Jovanka Brostitutka. Ovo je jedan od mojih najvažnijih nastupa u životu, zato što ja nikada nisam nastupala, ja dolazim s druge planete, pozvala me je grupa Fly 3 i zli pilići, oni su me tražili da naučim sve zle Babaroge ljubavlju, poštenju, pravdi, slobodi i vrijednostima gdje će svi ljudi živjeti u sreći i veselju. Na našoj planeti, na mojoj planeti gdje sam ja kraljica ljubavi i healthy sosayati-ja, mi ne znamo za hell, mi znamo samo za paradise. Došla sam s križoboljom u leđima, toga ima na našoj planeti, ali to ćemo isto izliječiti s ljubavlju, hvala svima - rekla je u razgovoru za hrvatski portal 24 sata ova popularna pjevačica.

Kostime za Let 3 radio je riječki dizajner Juraj Zigman.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika