Ceo svet na MUZZIK FM kanalima WWM i TIK TAK

 

Japanski umjetnik u usponu imase donosi romantični novi singl "Koigoromo" koji budi čežnju za toplinom voljene osobe. Pjesma je ukrašena country zvukom i instrumentima koji bude emocije, a značenje iza naziva pjesme predstavlja intenzivne osjećaje ljubavi koji su duboko u našim srcima.

Uz singl je objavljen i spot čija radnja prati životni put junakinje koja svoj san ostvaruje u svijetu glazbe. 

"Koigoromo" je emotivan singl u žanru u kojem se umjetnik pronašao od početka, s obzirom da većina njegovih tekstova budi nostalgiju.

Tijekom svoje karijere glazbenik je surađivao s brojnim brendovima i autorima, a izvođač koji se ističe na njegovoj listi je senzacionalna grupa LE SSERAFIM, ženska grupa četvrte generacije K-popa koja je već osvojila svjetsku scenu.

J-pop sensation imase je 23-godišnji umjetnik iz Gifua koji gradi svoje ime na glazbenoj sceni od 2021. godine i njegovog debitantskog singla "Have a nice day" nakon kojeg je godinu dana kasnije uslijedio EP "POP CUBE" koji uključuje sve izvođačeve najuspješnije pjesme.

Njegov senzacionalni hit "NIGHT DANCER" trenutno broji više od 200 milijuna slušanja na glazbenoj platformi Spotify, a milijunskom slušanošću okrunjeni su i singlovi "Nagisa" i "Have a nice day". Suradnja s LE SSERAFIM-om na dvije njihove pjesme također mu je donijela veliku pozornost, a njegovi videi na društvenim mrežama iznimno su popularni.

Pjevač će novu pjesmu i svoje već poznate hitove izvesti uživo na nadolazećoj azijskoj turneji, a sudeći po slušanosti i broju obožavatelja s azijskog kontinenta, u budućnosti ga očekuju svjetski projekti. (info: Universal Music Serbia promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika