Becky Hill i njena pjesma „Outside Of Love“ stižu na Muzzik FM

 

Miljenica radijskih postaja poznata kao kraljica britanske elektronske glazbene scene, Becky Hill predstavlja dramatični singl "Outside Of Love" koji govori o jednoj ljubavi koja se gasi!

Burna energija EDM zvuka ove pjesme pomiješana je s emotivnim vokalima i tekstovima koji ilustriraju osjećaje skrivene tuge i nezadovoljstva u vezi. Uz singl je objavljen i eteričan glazbeni spot koji sadrži kadrove iz prirode snimljene u Sloveniji.

"Jako sam ponosan na ovaj singl. Pjesma donosi himničnu atmosferu i plesnu je baladu koja će se sigurno istaknuti na mom sljedećem albumu. Napisala sam ga sa svojim dugogodišnjim suradnicima i nadam se da će se ljudi povezati s osjećajem frustracije i izolacije u ljubavi, ali da će na kraju htjeti nastaviti plesati unatoč patnji", rekla je Becky Hill o singlu koji također najavljuje svoj nadolazeći studijski album "Believe Me Now".

Umjetnica osvaja ljubitelje elektroničke glazbe od 2014. godine, kada je izdala brojne uspješne singlove, od kojih se ističe globalni hit "Lose Control" koji je na glazbenim platformama preslušan preko milijardu puta. Nakon dva vrlo uspješna izdanja, na trećem studijskom albumu glazbenica obećava nove plesne himne obojene temama samoće i izdaje, ali i drugim aspektima ljubavi.

Album “Believe Me Now” svjetlo dana će ugledati 31. svibnja, a njegova temeljita promocija kreće već u lipnju, kada pjevačicu očekuju nastupi na ljetnim festivalima do listopada, ali i vlastiti koncerti po gradovima Engleske.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika