Imagine Dragons su stigli pravo na MUZZIK FM kanale!

Imagine Dragons - Eyes Closed

 

Jedan od najomiljenijih i daleko najslušanijih bendova novije generacije, Imagine Dragons predstavlja dramatični singl "Eyes Closed" koji govori o unutarnjoj snazi ​​i neprestanoj borbi!

Novom pjesmom bend se osvrće na energiju koja ga je proslavila tijekom karijere - samouvjerenost i hrabrost, a odvažne tekstove prati spoj popa, rocka i elektronske glazbe. Singl je popraćen uzbudljivim video spotom u režiji Andrewa Donoha.

"Nakon puno vremena provedenog daleko od turneja i kada sam konačno proveo puno vremena sa svojom obitelji, konačno sam osjetio želju da se glazbeno vratim zvuku koji mi je donio najviše radosti, ali iz drugog kuta i s novim svjesnost i zrelost. Svijet izgleda puno drugačije kada ste proveli više od deset godina u bendu. Međutim, neke stvari uvijek ostaju iste. Važno je održati dobar balans između nostalgije i novog zvuka. Jako smo se zabavili snimajući ovu pjesmu i nadamo se da ćete svi uživati ​​u njoj“, rekao je frontmen benda Dan Reynolds o novom singlu.

Kao bend odlučan reformirati rock glazbu i vratiti bendove na vrhove ljestvica, Imagine Dragons su postigli uspjeh kao nijedan bend u svom žanru do danas, uključujući 160 milijardi streamova i više od 70 milijuna albuma prodanih diljem svijeta. Grupa je do sada objavila šest studijskih albuma, a sa svakog od njih po nekoliko je singlova postalo svjetskim hitovima, a uspjeh svoje glazbe ovjenčali su nagradom Grammy za pjesmu "Radioactive" s debitantskog izdanja "Night Visions".

Pred bendom je dinamična godina jer je vrijeme za novi studijski album, pa je singl 'Eyes Closed' samo početak nove ere ispunjene budućim hitovima koji će biti samouvjereni.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika