Imagine Dragons, predstavljaju novu verziju dramatičnog singla "Eyes Closed" kojoj se pridružuje latino zvijezda J Balvin!

Ovakve sadržaje imate priliku čuti i vidjeti na MUZZIK FM kanalima

 

Jedan od komercijalno najuspješnijih bendova nove generacije, Imagine Dragons, predstavljaju novu verziju dramatičnog singla "Eyes Closed" kojoj se pridružuje latino zvijezda J Balvin!

Upečatljiva priča o samopouzdanju i hrabrosti dobila je strofu na španjolskom, čiji stihovi govore i o nezaustavljivoj unutarnjoj snazi.

Uz singl je objavljen i uzbudljiv spot u režiji Matta Eastina.

"Rad na ovom izdanju bio je tobogan, kao i uvijek." Jedan dan bi me inspirirala tuga i bol, a drugi dan radost. Usamljenost. Čežnja. Ljubav. Ljepota pisanja pjesama je u tome što sam ga uvijek doživljavao kao svoj dnevnik. Pjesme su dokaz mog životnog puta i sretan sam što ih mogu podijeliti s vama i najboljim prijateljima s kojima sam u bendu. Hvala ti što činiš da se osjećam manje sam na ovoj planeti. Uvijek me podsjeti da smo u ovome zajedno. Nakon svakog pada ustajemo i pjevamo o tome. Dao si mi smisao i prostor. Nadam se da će ovo izdanje potaknuti da osjetite nešto duboko u sebi", napisao je frontmen benda Dan Reynolds na svom službenom Instagram profilu o nadolazećem šestom studijskom albumu "LOOM" koji je najavljen izlaskom novog singla.

Nakon pet uspješnih studijskih izdanja ovjenčanih nagradom Grammy, 70 milijuna prodanih albuma, kao i impresivnih 160 milijardi slušanja na globalnoj razini, Imagine Dragons ove godine slušateljima daruju izdanje "LOOM" koje uz već uspješan singl "Eyes Closed", donijet će devet novih pjesama o hrabrosti i samosvijesti protkanih novim zvukom, ali i tipičnim pop-rock ritmom koji je ovaj bend doveo u sam vrh glazbene industrije. Album "LOOM" svjetlo dana će ugledati 28. lipnja, a suradnja s jednom od najvećih svjetskih senzacija latino i reggaeton glazbe definitivno govori da je bend ove godine publici odlučio pokloniti samo hitove.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika