Među najzanimljivijim glazbenicima svijeta, na platformi MUZZIK FM našli su se i Brazilci Luan Pereira i MC Daniel

Downladujte, slušajte, gledajte i uživajte - MUZZIK FM!

 

Sa samo 20 godina, pjevač iz unutrašnjosti São Paola, Brazil,  eksplodirao je na streaming platformama zahvaljujući svom upečatljivom glasu i karizmi kojom raspolaže, te onima koji ga prate na njegovim društvenim mrežama.

Ovoga puta, Luan Pereira pokrenuo je još jedno partnerstvo s MC Danielom. Pjesma "Entra na Defender" sada je dostupna na digitalnim platformama i novi je pothvat dvojca nakon uspjeha "Dentro da Hilux".

Poznat kao predstavnik "agronomskog" glazbenog stila, Luan Pereira ima 11,5 milijuna slušatelja mjesečno na Spotifyju, primjerice. On je trenutno najizvođeniji country/funk pjevač.

Nadalje, obojica su već dosegla Top 1 na platformi, s “Dentro da Hilux”. Pjesma objavljena prošle godine također je uključivala Mc Ryana.

Što se tiče “Entra na Defender”, tekst su skladali Mateus Félix i Marco Carvalho, uz glavne izvođače i miješaju country glazbu s funkom.

Video spot za pjesmu, snimljen u São Paulu a radio ga je iskusni Fábio Rojas, također i u ulozi direktora fotografije.

Luan Pereira uz sav uspjeh, ne napušta svoje porijeklo, ali to ne znači samo život na selu. Umjetnik je dio takozvanih “hat guys”, grupe mladih umjetnika koje je angažirao ured Agroplaya (koji također upravlja imenima poput Ane Castele), ali nije zaboravio odakle je krenuo: internet. Čak i uz svoj uspjeh u glazbi, pjevač nastavlja proizvoditi sadržaj na društvenim mrežama, dijeleći svoju rutinu i komunicirajući sa svojim obožavateljima. (info: Letras)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika