ZAYN donosi retro album „ROOM UNDER THE STAIRS“ obojen najiskrenijim pričama do sada!

A njegove priče će se naći i na Muzzik FM kanalima

 

Hvaljeni pop kantautor ZAYN predstavlja svoj četvrti studijski album "ROOM UNDER THE STAIRS" koji donosi retro i akustične tonove popraćene iskrenim pričama iz života izvan svjetla slavnih!

Zvijezda nekadašnje grupe One Direction slušateljima poklanja 15 novih pjesama nastalih u ruralnom okruženju daleko od javnosti i crvenog tepiha, a na izdanju se nalaze i već poznate pjesme "What I Am" i "Alienated".

Uz album je objavljen i eteričan spot za singl "Stardust" koji ZAYN ističe kao jedan od najromantičnijih trenutaka albuma.

"Ovo je definitivno moj najdraži album koji sam ikad napisao, pogotovo zato što se temelji na iskrenosti i ranjivosti." Željeo sam da svaka pjesma zvuči kao da sjedim pored slušatelja i govorim im što osjećam, kao da pjevam izravno svima vama. Zvuk albuma je sirov, uvijek sam se nadao da ću jednog dana stvarati ovakvu glazbu i da će slušatelje, poput mene, odvesti na čarobno putovanje. Inspiraciju za album pronašao sam tako što sam se maknuo od svega i živio sa svojim mislima. Ovo nije izdanje samo za cijeli svijet, ono je prvenstveno za mene", rekao je ZAYN o albumu.

 

ZAYN, Press Photo credit for Universal Music Serbia, Charlie Chich

 

Kao umjetnik koji je svoje putovanje započeo kao dio One Directiona i stekao svjetsku slavu, ZAYN je glazbenik čiji je put evoluirao od tinejdžerske pop i R&B zvijezde do solista koji stvara ozbiljnu glazbu sa zrelim tekstovima koje donosi na svom novom izdanju. ZAYN na svom izričaju radi od 2016. godine kada je doživio nevjerojatan uspjeh zahvaljujući singlu "PILLOWTALK" koji je prešao milijardu slušanja na glazbenoj platformi Spotify.

U međuvremenu, umjetnik se proslavio duetima "Dusk Till Dawn" i "I Don't Wanna Live Forever" kojima su se pridružile Sia i Taylor Swift, dok se na novom izdanju potpuno okreće sebi i slušateljima daje album na kojem je radio posve sama. U produkciji mu je pomogao Dave Cobb, producent čiji je rad ovjenčan prestižnom nagradom Grammy, a autentičnost i zrelost glazbenikovog novog zvuka nedvojbeno će podsjetiti publiku da ZAYN i njegova diskografija posjeduju umjetničku vrijednost! (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika