Tidal Pull feat. IDEM - Kad imamo mirne glave stižu na Muzzik FM

Ovaj album po prvi put uživo možete poslušati 29. svibnja u Klubu Močvara gdje će Tidal Pull nastupiti s bendom ###

 

Novim singlom “Kad imamo mirne glave” uz gostovanje benda IDEM, koji je i sam prije par dana objavio singl “Raspadam”, Tidal Pull najavljuje digitalno deluxe izdanje istoimenog albuma na kojem će se, uz ovaj singl naći i pjesma “Prvo hopni pa reci skoč”.

Tidal Pull su pet prijatelja (bez psa) i hrvatski (post big) indie bend koji svira na engleskom.

Prije dva mjeseca objavili su već sada hvaljeni album “Kad imamo mirne glave“. Na albumu se nalazi devet pjesama, za snimanje albuma je bila zadužena Anja Tkalec (Rattus Rattus), produkciju potpisuju bend i Mark Mrakovčić, a artwork i vizuale mlada zagrebačka umjetnica Petra Divković.

"Te su pjesme snimljene s ostatkom već izdanog materijala, a na regularnoj verziji albuma nisu objavljene jer nam se nisu uklapale u zvuk i narativ s ostatkom pjesama. Da ne bi slučajno mislili da su lošije", rekli su Tidal Pullovci.

"Normalno izdanje, pa deluxe izdanje, pa to deluxe izdanje ide na vinil, ali im se nije uklapalo digitalno, pa nova dva singla, pa drugačiji omot. Šta, dobro je sve", rekao je Mudri Brk.

Ovaj album po prvi put uživo možete poslušati 29. svibnja u Klubu Močvara gdje će TP nastupiti s bendom ###, a više informacija pronađite na eventu.

Momci iza sebe imaju album prvijenac – „Uvod u promatranje cvijeća pri punoj brzini“. Prikupili su brojne hvalospjeve od strane kritike te se album našao na ljestvicama najboljih godišnjih albuma.

Isto tako je i bend koji je prvim samostalnim koncertom rasprodao KSET, odsvirao sjajan koncert na InMusicu te održao veliku ljetnu turneju i osvojio nagradu Rock&Off u kategorji Velikog praska. (info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika