Ulicom 22 kids from the sky stižu na Muzzik FM kanale ZZ TV, MOBA i MUZZIK

Do kraja godine u planu im je pri izdavačkoj kući Aquarius Records objaviti album

 

Alternativni elektro-pop dvojac „kids from the sky” iz Križevaca objavio je sinoć na Youtubeu, a od ponoći i na svim streaming platformama novi singl pod nazivom „Ulica 22”.

Prošlo je nešto više od šest mjeseci od objave posljednjeg singla „Znamo malo”, netom nakon kojeg su „kidsi” imali sjajan nastup na LIFT Music Festivalu u prepunoj zagrebačkoj Tvornici kulture, a nešto kasnije i na Adventu u Šibeniku.

„kids from the sky” su Teo Golub i Robin Petić. Za novu stvar glazbu i tekst potpisuje Teo Golub, za miks i masteriranje bio je zadužen Filip Majdak, a video produkciju spota obavio je njihov stalni suradnik Dinko Šimac. Članovi benda posebne zahvale za realizaciju spota uputili su Jurici Đureku i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba.

Od nadolazećih koncerata trenutno su najavili nastupe na Malom festivalu u Petrinji 21. lipnja, na zagrebačkom Zmajevu 28. lipnja, 6. srpnja nastupaju u Parku Miljenka Smoje u mjestu Slatine na otoku Čiovu, 20. srpnja slijedi već tradicionalni nastup na Robin ljetnom kinu u Križevcima, a 27. srpnja rezerviran je za njihov nastup na Rocklive festivalu u Koprivnici.

Do kraja godine u planu im je pri izdavačkoj kući Aquarius Records objaviti album koji će, prema prvim informacijama, sadržavati barem osam autorskih pjesama, a osim na streaming platformama razmatraju mogućnosti izdavanja fizičkog nosača zvuka na CD-u ili vinilu. Do sada su 2019. godine izdali EP album „Flashlight” na engleskom jeziku te 2021. konceptualni album „Elementi” s četiri autorske pjesme na hrvatskom jeziku. (Info: Križevci info)

Inače, "kids from the sky" su, zajedno s Rotkom Stjuartom, bili pobjednici MVA 2K21 konkursa Muzzik TV-a u kategoriji za Najbolji video novog izvođača.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika