Britanska pop kantautorka Dylan predstavlja oštar i direktan singl „Perfect Revenge“

Ovaj video biće svakako gledan na kanalima Muzzik FM-a

 

Britanska pop kantautorka Dylan predstavlja oštar i direktan singl „Perfect Revenge“ kojim bez sramežljivosti manifestuje da joj se neuzvraćena ljubav ostvari! Lirika pesme, upotpunjena dinamičnim pop zvukom, simbolizuje muzičarkinu potrebu da ostvari svoju opsesiju koja očigledno neće imati nastavak, ali umetnica odbija da prihvati kraj. Uz singl, objavljen je i  dramatičan muzički video ispunjen besom, a numera je snimljena u Los Anđelesu dok je autorka otvarala turneju globalne senzacije Ed Sheeran-a.

„Shvatam da je ponekad najmoćniji odgovor ne reagovati na neke stvari i ne tražiti osvetu, ali na kraju krajeva, to nije uvek adekvatan odgovor. Moja savršena osveta je upravo objavljivanje numere koja se baš tako zove. Verujem da će osoba o kojoj je pesma čuti ovu priču gde god da krene i da nikada neće moći da pobegne od mene. Možeš da bežiš, ali ne možeš da se sakriješ!”, poručila je Dylan o inspiraciji za numeru.

Poreklom iz Safoka, Dylan je već stekla verne fanove širom sveta i rasprodala mnoštvo koncerata, kako u Velikoj Britaniji, tako i u Americi. Pevačica je imala priliku da nastupa sa Gayle i objavi duet sa grupom Bastille, a scenu je delila i sa zvezdama kao što su Ed Sheeran i Yungblud. Najnoviji singl još jedan je dokaz da je ovo najuspešniji period muzičarkine dosadašnje karijere, a sledeći korak koji je očekuje je studijsko izdanje koje je takođe najavljeno za ovu godinu. Njen rad je dobio pohvale od najcenjenijih kritičara kao što su BBC News, MTV, NME i Rolling Stone UK, a uvodnim singlom „The Alibi“, objavljenim na početku ove godine, Dylan je nagovestila da će nova etapa njenog muzičkog puta doneti sirove emocije i da je spremna da slušaoce osvoji svojom iskrenošću! (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika