MARCELA se u spotu „Ovako Ne Ide“ vozi autoputem dobrih odluka!

 

Učesnica Dore i uspešna regionalna pop umetnica MARCELA predstavlja muzički video za singl „Ovako Ne Ide“ u kom se vozi autoputem dobrih odluka i skuplja snagu da napusti propalu vezu! Muzički spot nastoji da uhvati trenutak u kom osoba odlučuje da se odveze od dosadašnjih odluka i ponovo pronađe svoju slobodu, a rezultat je inovativno vizuelno iskustvo koje u fokus stavlja prepoznatljiv stil i energiju umetnice.

„Hteli smo da spot prati energiju pesme i upravo prikaže taj osećaj kada shvatiš da stvari „Ovako Ne Idu“ više i odlučiš se za beg od potiskivanja svojih osećanja. Spot je „Do It Yourself“ projekat, snimljen u gradu Almere u Holandiji, a osmišljen zajedno sa mojim timom koji čine Daniel van den Brink, Delano Ladurner i Dave Guldemond na kameri“, istakla je MARCELA uz zahvalnost svom produkcijskom i menadžerskom timu. Ista ekipa je sa umetnicom radila i na numeri, kao i na prethodno objavljenim hitovima „Gasoline“ i „Nismo Isti Svijet“.

Muzičarka donosi novi singl nedugo nakon uspeha na takmičenju Dora, gde se njena izvedba numere „Gasoline“ izdvojila kao jedan od favorita. Zahvaljujući uspehu ove pesme, MARCELA će 8. juna u zagrebačkom klubu Boogaloo nastupiti u sklopu događaja „Eurosong – najveći hitovi“ na kom će, uz eurovizijsko muzičko iznenađenje, predstaviti i svoje autorske pesme uključujući numeru „Gasoline“ kojom je osvojila internacionalne fanove Evrovizije.  Već na početku ovog meseca MARCELA je imala senzacionalan nastup na događaju Zagreb Pride gde je bila gošća umetnice Raiven, ovogodišnje predstavnice Slovenije na Pesmi Evrovizije, a na sceni im se pridružio i TONI, polufinalista The Voice Hrvatska koji je debitovao sa numerom „Samo Da Si Tu“.

MARCELA je ime koje evropska pubika pamti i po hit pesmi „Zašto Još Volim Te“ i internacionalnoj grupi LUMUNIZE, a u novo poglavlje muzičke karijere ušla je numerom „Nismo Isti Svijet“. Najnoviji singl pokazuje da MARCELA ostaje verna svom stilu, a propratni muzički video još jedan je dokaz njene vatrene energije kojom od prvog dana karijere osvaja publiku!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika