''TECHNODROMES The'' snimaju 24.album u Garaži!

Originalni i neponovljivi bend TECHNODROMES The poziva vas da ovog četvrtka prisustvujete jedinstvenom događaju u klubu Garaža! Budite deo njihovog novog albuma, dođite u Garažu 13.juna u 21h!

 Instrumentalnispejsčilautpsihodelikdžezelektrohop“ je najjednostavniji način da se opiše ovaj krajnje originalni i neponovljivi bend. TECHNODROMES The su nastali 2006.godine kao posledica slučajnih okolnosti. Nino, Banzai i Taske, koji su članovi benda „Neustrašive oči“, posle jedne od proba došli su u studio Socijala Recordsa 6/11 i rodila se ideja da upotrebe najsocijalniju opremu koju su zatekli u studiju kako bi snimili nešto neslušljivo (u čemu su i uspeli). Tada je nastao i njihov prvi album „Koncerntrovani užas 2006“. Bend 2008.godine uspeva da snimi 7 albuma instrumentalne muzike. Kombinacijom elektronske muzike, psihodeličnog roka, bluza i drugih sličnih muzičkih pravaca bend uspeva da dođe do originalnog i raznolikog zvuka.

Muzika benda „Technodromes The“ korišćena je u projektu umetnice Natalije Ž. Živković „Omnibus V. Video poezija“ kao i u emisiji Studio 6/11 „2 komada nečega“.

 Za 15 godina postojanja bend je snimio ukupno 23 albuma a pred njima je i 24.! Čini ga ekipa iz „Predgrupa Meze“ i kažu da vas u četvrtak u Garaži očekuje nešto potpuno novo, originalno i neponovljivo!

 Ulaz: 100 RSD.

https://www.youtube.com/watch?v=qiML8gI_ydA

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika