CELINE DION objavila tri nove,dinamične, pesme sa budućeg albuma COURAGE

‘COURAGE WORLD TOUR’ turneja startovala sinoć u Quebeck City-ju.

Svetska superzvezda, Celine Dion, objavila je tri nove pesme sa njenog dugo očekivanog novog albuma  Courage“Imperfections,” “Lying Down” i naslovna,“Courage” su pesme sa njenog budućeg, eklektičnog novog albuma, a svaka od pesama predstavlja uzbudljivu novu kreativnu putanju za Celine. Miks prelepih balada i bržih, oštrijih numera,  nas čeka na albumu Courage, (prvom albumu otpevanom na engleskom nakon šest godina), koji će izaći 15.novembra (Sony Music Entertainment Canada/Columbia Record).

“Imperfections” istražuje nivoe samokritičnosti a njeni autori su Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles, Dallas Koehlke (‘DallasK’), dok je producent DallasK. “Lying Down” je podsetnik da moramo promeniti naša shvatanja da bismo izašli iz otrovnog odnosa, a autori pesme su David Guetta, Giorgio Tuinfort i Sia Furler. Naslovna pesma, “Courage”, himnični je poklič snazi i žestini kada ste na pragu novog izazova, a njeni autori su Stephan Moccio, Erik Alcock i Liz Rodrigues. Na albumu će se takođe naći prethodno objavljena  “Flying On My Own,” koju je Celine izvela na njenom poslednjem nastupu u Las Vegasu gde je imala svoju istorijsku šesnaestogodišnju rezidenturu. Kompoziciju koja je označila hrabri, novi korak u njenoj daljoj karijeri,  napisali su   Jörgen Elofsson, Liz Rodrigues i Anton Mårtensson.

Severnoamerička  turneja Celine Dion, ‘Courage World Tour’, započela je sinoć u njenoj rodnoj Kanadi (Quaebeck City)i tokom nje, pevačica će održati ukupno 50 koncerata po Kanadi i SAD.

Sa više od 250 miliona prodatih albuma širom sveta, Celine Dion je jedna od najprepoznatljivijih i  najpoštovanih izvođača u pop istoriji. Do sada je nagrađena sa 5 nagrada GRAMMY, sedam Američkih muzičkih nagrada i 20 JUNO nagrada, a posebno se izdvaja Oskar za čuvenu numeru iz filma Titanik, “My Heart Will Go On”. Još uvek je jedna od najtraženijih studijskih umetnica, što dokazuje i Diamond nagrada koju je dobila kao jedna od najtiražnijih ženskih izvođača ikada. Billboard Music joj je 2016.godine uručio nagradu za životno delo-Icon. U aprilu ove godine, Celine je imenovana za globalnu potparolku L’Oréal Paris.

https://www.youtube.com/watch?v=L2lhb9IaRK8 https://www.youtube.com/watch?v=U6vkuVonK2Q https://www.youtube.com/watch?v=5AhjDwMXcR4  

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika