POČELE PRIJAVE ZA BEOGRADSKI AUTORSKI ROK FESTIVAL – BARF 9!

Prijave za ovogodišnje izdanje Beogradskog autorskog rok festivala – BARF počele su 25.oktobra i trajaće do 25.novembra 2019.godine. URMUS poziva bendove i izvođače da se prijave na festival u što većem broju!

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavilo je konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala.  Prijave za učešće trajaće od 25.oktobra do 25.novembra, nakon čega će 6 odabranih finalista nastupiti na finalnoj večeri koja će se održati 15.decembra. Već tradicionalno, finale festivala biće održano u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana. Finalisti će imati priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme.

Svi bendovi/autori se na BARF9 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama! Finaliste kao i do sada bira komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a.

URMUS se kao i uvek potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF9.

Više detalja o uslovima prijave kao i nagradama na ovogodišnjem festivalu BARF pronađite ovde: https://urmus.rs/festival-barf/festival-barf-2019/

URMUS poziva sve bendove i autore da se u što većem broju prijave za učešće na Beogradski autorski rok festival, a publiku da u što većem broju dođe da podrži finaliste 15.decembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda!

 Linkovi:

https://urmus.rs

https://www.facebook.com/BARF2011

https://www.facebook.com/urmus/

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika