King Krule objavio album ,,Man Alive!"

Archy Marshall, poznatiji kao King Krule, objavio je svoj treći studijski album pod nazivom „Man Alive!“. Poslednji singl koji je najavio album zove se „Cellular“ i on je propraćen fantastičnim animiranim video spotom.

Autor spota je Jamie Wolfe koji je i ranije sarađivao sa King Krule-om na kratkom videu „Vidual“. Ovaj umetnik je poznat i po svojim animacijama za brend Gucci kao i popularnu animiranu TV seriju „Rick & Morty“.   Album „Man Alive!“ je pored digitalnih striming servisa dostupan i na dve verzije dvanaestoinčnog vinila od kojih jedna sadrži i bonus flexi disk na kojem se nalazi i pesma „Perfecto Miserable“ u verziji iz kratkog filma „Hey World“ koji je King Krule objavio na svom YouTube kanalu krajem 2019. godine. U cilju promocije novog izdanja King Krule se otisnuo na evropsku turneju prilikom koje će posetiti više evropskih prestonica. Poslušajte kako zvuči kombinacija punk jazz-a sa hip hop-om, dark wave-om i trip hop-om.
    [embed]https://www.youtube.com/watch?v=7TdSPFLRMN4&feature=youtu.be[/embed] Archy Ivan Marshall aka King Krule rođen je 1994. godine u Londonu, a pored pevanja bavi se pisanjem tekstova i produkcijom.  Muziku je počeo da snima pre 10 godina, i ovo mu je četvrti album do sada.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika