Sloboda Mićalović posle brojnih uloga, prvi put glumi u spotu rok benda ,,E-play"

Alternativni bend ,,E-Play" sa aktuelnog albuma ,,Sloboda" objavio je spot za naslovnu numeru u kome se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović. ,,Sloboda" je prvo pojavljivanje u spotu nekog benda u karijeri Mićalović, poznate po brojnim ulogama u pozorištu kao i u filmovima kao što su ,,Zona Zamfirova" i ,,Na mlečnom putu", ili seriji ,,Koreni".

,,Prva asocijacija za poziv koji je usledio Slobodi je bilo njeno ime, koje je isto kao i ime naše pesme, ali nam je jako bilo važno to što je dobra glumica i ono što nosi svojim dosadašnjim radom. Jako je lepo sarađivati sa glumicom koja se i dalje razvija, koja je svakim danom sve bolja i bolja, i koja i dalje iskreno voli umetnost i veoma je za nju požrtvovana'', kaže pevačica i basistkinja Maja Cvetković. Sloboda Mićalović, članovi E-Play-a: Maja Cvetković, gitarista Nemanja Velimirović i bubnjar Goran Ljuboja, pod palicom reditelja, kamermana i montažera Vuka Protića snimali su spot tokom januara u prostoru Muzeja grada Beograda u Resavskoj, gde se održava kulturna manifestacija Oktobarski salon, uz scenografuju rađenu sa ozbiljnom ekipom koja inače radi na filmovima.   https://www.youtube.com/watch?v=iJ4RZW89AH0&fbclid=IwAR3JraVzzx5rSShqs4MOysLHBfoCqTZJUnRDQoDOBqF_EmVCzK_qH8S52bc   Kada je nakon neophodnog dužeg postupka montaže spot ,,Sloboda" konačno ovh dana završen, u E-Play-u su u početku razmišljali da li da ga uopšte objave u trenutku kada se čitava planeta bori protiv pošasti korona virusa.
,,Na kraju smo shvatili da ako bar nekome u ovakvom trenutku donesemo radosti za ova četiri minuta - mi smo nešto doprineli. A što se tiče same Slobode, tek sada u ovom trenutku (kada izlazimo iz kuće samo do prodavnice) vidimo njeno pravo značenje, ali nadam se da će biti svetlosti na kraju tunela. U ovom trenutku je jako važno da ostanemo samodisciplinovani i da ostanemo kod kuće'', poručuje Cvetković.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika