Povratak Becky G!

Becky G objavila je pesmu ,,They Ain’t Ready” za koju je uradila i video spot, a mnogi smatraju da je ovaj singl najbolji do sada koji je objavila.

Prvobitna poruka ove pesme posvećena je borbi i želji za pravu ljubav, ali sada je postala inspiracija za ljude koji se bore protiv COVID-19. „U to vreme ova pesma je trebalo da inspiriše druge da se bore za ljubav i da se spoje uprkos svojim različitostima. Danas to ne znači samo to, već predstavlja i nadu“, rekla je Becky G u izjavi za štampu.

Video spot za pesmu režirao je venecuelanski režiser Daniel Duran i priča o paru koji svoju ljubav čuva u tajnosti i beži kako bi iskusio svoju romansu, daleko od svega.

U nastojanju da podrži svoju lokalnu zajednicu tokom aktuelne zdravstvene krize, Becky je takođe najavila da će prodavati limited edition majice uz pomoć dobrotvornih organizacija. Sav prihod od prodaje majica biće doniran za podršku studentima Los Anđelesa.

„S obzirom na naše trenutno stanje nacije, moji prioriteti su nedavno bili da se edukujem što je više moguće o COVID-19 i da pronađem što više načina kako bih mogla da pomognem drugima. Iako je ovo uticalo na ceo svet, ono što sam iz prve ruke videla u mojoj L.A. zajednici je zastrašujuće. Kao svoje prvo samostalno izdanje od pandemije, odlučila sam da se vratim deci i studentima LAUSD-a. U svom sistemu imaju oko 700.000 studenata, od kojih 80% živi u siromaštvu. Nekad sam bila jedna od tih učenika “, zaključila je Becky G.''

https://www.youtube.com/watch?v=DZH5rz3ZqMo&feature=emb_title

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika