Hauser sam u pećini!

Hauser je objavio još jedan u nizu najavljenih video spotova – ovaj put je u pećini odsvirao Chopenovo remek-delo ,,Nocturne in C-Sharp Minor”!

Kompozicija je objavljena na Hauserovom hvaljenom solo prvencu ,,Classic”, a video spot je sniman u predivnoj pećini na lokaciji Galebove stene kraj Pule. Savršena melodija i neopisiv ambijent savršeno su se stopili sa Hauserovim besprekornim izvođenjem.

,,Odabrao sam još jednu zadivljujuću lokaciju blizu moga rodnog grada, Pule – ovoga puta je to pećina! Sviranje ovog dela u okruženju sa izvanrednim svetlom, bojom i zvukom, unelo je novi osećaj intimnosti u muziku. Mislim da je to savršeno prikazano u spotu.”, kaže Hauser koji je uživao na snimanju video spota baš kao i u Chopenovoj melodiji.

  https://www.youtube.com/watch?v=7mO23ooI4rw&feature=emb_title

Video spot je snimala i režirala Medvid produkcija

Dok čeka početak svetske tuneje i promocije solo albuma ,,Classic”, koji je prošloga meseca dostigao čak 10 miliona streaminga, Hauser objavljuje video spotove kako bi ljudima ulepšao svakodnevicu u izolaciji u ova teška vremena. On je, nedavno (27. aprila), održao solo nastup bez publike pod nazivom ,,Alone Together” u pulskoj Areni. Nastup je posvetio svima koji se bore sa koronavirusom, a snimak do sada ima više od 1.250.000 pregleda na njegovom YouTube kanalu!

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika