Novi singl i video spot pocket palma ,,ima nema nas"

Savršen soundtrack za letnje sanjarenje!

,,ima nema nas" je sanjiva pesma koja u isto vreme govori o prekidu, o promišljanju vlastitog postojanja i svega oko nas, a kao i sve dosadašnje pesme budi osećaj nostalgije za nečim nedostižnim ili za nečim što smo izgubili. Iako je poprilično mračne tematike, odlično leže na sladunjavi pop instrumental.

 

,,Od samih demo snimaka, pesma nas je asocirala na plavetnilo, pa smo tako i odlučili da snimamo spot na ostrvu Krk. Za snimanje spota smo udružili snage sa Benjaminom Strikeom, kojem je ovo ujedno i prvi video spot koji je režirao i snimao. Saradnju ćemo sigurno nastaviti i dalje jer smo jako zadovoljni njegovim radom!", otkrili su Anja i Luka.

    [caption id="attachment_9132" align="aligncenter" width="603"] Benjamin Strike[/caption]  

Benjamin Strike nam je otkrio svoju viziju iza ove vizuelne poslastice: ,,Velik deo ovog spota nastao je spontano jer tako to ide sa pocket palmom. Imao sam generalnu ideju o tome kako želim da spot izgleda te je finalni produkt ispao dosta drugačije, ali i dosta bolje nego što sam zamislio.

Muzika pocket palme za mene je sinonim za leto te mislim da smo kroz ovaj video preneli tu generalnu emociju koja izbija, ne samo iz ove pesme, već iz benda uopšteno. Ja sam uzbuđen jer je ovo moj prvi izlet u snimanje video materijala, sretan sam što je spot tako lepo ispao te sam odlučio da ću se nakon ovog angažmana malo više pozabaviti proučavanjem i snimanjem video spotova."

  https://www.youtube.com/watch?v=S2-IvDurbqY&feature=youtu.be

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika