Tekst ove balade će vas pomeriti!

Donekle novo ime na svetskoj muzičkoj sceni, a u potpunosti vredno otkrivanja jeste remme – dvadesetogodišnji kantautor koji ove godine vredno predstavlja svoje delo, zaključno sa poslednjim singlom „lose touch“.

Mladi holanđanin u ovoj numeri dalje otkriva svoj muzički raspon, prikazujući sirovost, ali i toplinu u glasu, praćene klavirskim i žičanim zvucima.  

„lose touch“ nije balada poput svake druge. Na momente nežna, a u drugima vrlo moćna, upotpunjena je i kompleksnim tekstom. „Preplavljen sam emocijama kad god pevam „lose touch“. Tera me da stavim sve na crtu, zatvorim oči i jednostavno izgubim kontrolu. Pesma je o onoj osobi koja nas gura preko ivice. O situaciji kada znaš da ćeš u nekom trenutku morati da odustaneš, ali još uvek nisi spreman, a stvari izmiču kontroli“, objašnjava remme.

  [caption id="attachment_9354" align="aligncenter" width="493"] Photo: Wiegert de Vrie[/caption]    

Video spot za numeru dodatno osnažuje emociju koju ona nosi i prikazuje prelepe pejzaže u čijem centru je upravo mladi autor.

remme je veliki uspeh doživeo već sa svojim prvim singlom „get older“ koji sada broji oko 4 miliona strimova, a pratila ga je i numera „hunger“, pre nego što će se pojaviti sa naslovom „lose touch“. Poslednju numeru počeo da je piše u Berlinu pre dve godine, međutim za nju je tada snimio samo demo i, kako kaže, ostavio da odstoji. „U martu 2019. godine u Londonu čuo ju je moj dragi prijatelj i fenomenalan tekstopisac Gary Go (Rihanna, Skrillex). On se tom prilikom oduševio i završili smo pesmu istog dana“.

    https://www.youtube.com/watch?v=3eJeL6gOusE&feature=emb_title

 

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika